Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Facebook

Azt a kurva mindenit!

Valahogy mindig így van ez. Mi hercegnők várjuk, hogy eljöjjön értünk a szőke hercegünk fehér lovon. A mesében, amikor a herceg megérkezik, megmenti a hercegnőt és élnek boldogan, míg meg nem halnak. Itt elsztorizgatom, hogy szerintem a meseírók valamit elhallgattak, mert valójában ez nem is így van. Kurvára nem.

2020.09.03. 22:35 Coset<3

Tinderológia - férfitípusok

Rájöttem, hogy a mi preferenciánkat  nem azért nem tudja az algoritmus előre megjósolni, mert mi magunk sem tudjuk, hogy mit keresünk, hanem pont ellenkezőleg, mert mi nagyon is tudjuk, hogy mit keresünk, és azt bizony nem befolyásolja sem a hajszín, sem pedig a szakáll. 

 

gettyimages-1140423092-e1594291313514-800x449.jpg

Nos, sok év monogám házasságosdi után a kíváncsíságtól vezérelve, és a férjem beleegyezésével feldobtam magam a Tinderre. Hogy miért, arról bővebben majd egy másik posztban írok, de a Tinderen eltöltött egy hét után tele vagyok izgalommal, hogy leírhassam, mit láttam. 

A netes társkeresés pszichológiájára tizenöt év távlatából teljesen másképp tekintek, mint anno. Olvastam valahol, hogy a Tinder algoritmusa férfiak esetén szinte 100%-osan meg tudja jósolni, hogy a bemutatott nőt balra, vagy jobbra húzzák majd, míg a nők esetében erre képtelenek, mert a mai napig nem tudják, hogy egy nő mi alapján dönt. 

Rájöttem, hogy a mi preferenciánkat  nem azért nem tudja az algoritmus előre megjósolni, mert mi magunk sem tudjuk, hogy mit keresünk, hanem pont ellenkezőleg, mert mi nagyon is tudjuk, hogy mit keresünk, és azt nem befolyásolja sem a hajszín, sem pedig a szakáll. 

Mi, nők azt keressük a férfi arcában, ami biztonságérzetet kelt bennünk. Mindegy, hogy szőke, barna, vagy vörös. 

Nem elég tehát a szimpátia, egy szép száj, vagy szempár, ha összességében nem tudjuk a látott arcot annak legcsúnyább verziójában befogadni, és annak gazdáját magunkhoz közel érezni, akkor nem fogjuk azt jobbra húzni akkor sem, ha egyébként szimpatikus úriembert látunk. 

Felmerül a kérdés, hogy mikor látjuk egy férfi arcának a legcsúnyább változatát. Egyetlen helyzet van, amikor a férfi a kapcsolat minőségétől függetlenül elengedi magát és nem játszik szerepet se fizikailag, se lelkileg. Az pedig az orgazmusa pillanata. Hunyorító és kéjes szemek, felhúzott ajkak, nyitott száj, megfeszülő izmok és ráncolódó szemöldök. Na, nekünk, nőknek az a pillanat és arckifejezés, amit akkor látunk beleég a retinánkba. Valljuk be hölgyeim, ha szerelmesek vagyunk, az a pillanat jó érzéssel tölt el bennünket, de egy egyéjszakás, vagy egy vadidegen férfi élvező arckifejezése kifejezetten visszataszító tud lenni. 

10.jpg

Na kérem, mi, nők ezt az arckifejezést látjuk magunk előtt felvillanni akkor is, amikor maguk uraim éppen a vitorláshajón mosolyognak rozéval a kezükben. Valahogy úgy, mint amikor maguk ösztönszerűen azt keresik a képeinken, hogy szívesen befeküdnének-e a lábaink közé miközben mi a réten napraforgóval a kezünkben éppen tátott szájjal vigyorgunk. 

Ilyen egyszerű. 

Szóval Tinderen beállítottam, hogy nőket és férfiakat egyaránt lássak a 35-48 éves korosztályban, és hát őszintén szólva kicsit sem irigylem azokat, akik most tényleg társat keresnek. 

Csokorba szedtem a fellelhető kandúrtípusokat, hölgyeim, jó válogatást kívánok. És sok kitartást. 

1. A kamu üzletemberek

Ők azok, akik műmájerként pózolnak egy zs-kategóriás öltönyben, vagy egy horvátországi naplementében. Ártatlanok, de a velük való kapcsolat buktatója lehet a nagyravágyás, illetve az, hogy másnak akarják magukat mutatni, mint akik valójában. Általában hátrazselézett hajuk, fél mellkasukig kigombolt az ingük, ezüst karkötőjük, és nonfiguratív alkar tetoválásuk van. Jeligéjük az, hogy carpe diem, azaz élj a mának. 

2. Az elhasználtak

Ebbe a kategóriába azokat soroltam, akik vagy szenvedélybetegek, vagy függők, vagy az élet dolgozta meg őket olyan keményen, hogy az arcuk megrogyott, és elhasználódott. Általában lebillenő szemsarkok, beesett, karikás szemek, kócos fogak és öregedő bőr jellemzi őket. Jeligéjük az, hogy lelkitársukat keresik, akiben végre megbízhatnak. 

3. A reménytelen merengők

Ők azok, akik még 35, vagy akár 43 évesen is azt gondolják, hogy az élet maga csak egy fizikai síkon végbemenő kötelező rossz, amelyet csak filozófiai szemlélettel érdemes megközelíteni. Úgy gondolák, nálük van a bölcsek köve, mindenki előtt és felett járnak, és éppen ezért senki sem értiheti meg őket. Általában a távolba néző profiljukat látni, vagy esetleg a hátukat, miközben ők a naplementét bámulják zsebre tett kezekkel. Mottójuk az, hogy az intelligencia fontosabb, mint a szépség. 

 

11932980-3x2-940x627.jpg

4. A sértődöttek

A reménytelen merengők következő fázisa az sértődöttek, akik nem csak magukat utálják, hanem mindenki mást is. Haragszanak a világra, utálják az anyjukat, amiért  azvilágra szülte őket, utálják a többi férfit, mert azok helyesebbek, mint ők és utálják a nőket, mert azok általában a többi férfit választják. Ez a típus azért problémás, mert úgy érzi, hogy az életben neki semmi sem sikerül, nem azt kapja, ami neki kjár és éppen ezért rád is haragudni fog, ha nem írsz rá egyből. Tulajdonképpen egy egoista faszkalap. Általában egy szájcsücsköt enyhén felhúzó képet választa profilképnek, amelyen határozott szemekkel nézn a kamerába úgy, mintha a lelkünkig látna. A mottója az, hogy őt már bizony nem lehet átverni, mert két másodperc alatt kiismer mindenkit. 

5. A sorozatgyilkosok 

Vajon hányan gondolták már át azt, hogy a nézegetett férfiak profilképei között hány sorozatgyilkos pszichopata bújhat meg. Általában fekete fehér fotót választanak profilképnek, és szúrós szemekkel néznek a kamerába, de úgy, hogy az arcuk ne látszódjon teljesen. Mottójuk az, hogy nincs mottójuk. 

6. Az újrakezdők 

Azt hiszem, a 35-48 éves korosztály az, amelyik a leginkább újrakezdő, tehát már letudta az élete majd felét, családot alapított, elvált, és most újra keresi a szikrát, meg a tűt a szénakazalban. Valójában mindig a gyermekei anyjához fog hasonlítani, és sosem lesz teljesen a tiéd, de ha nem lakták le túlságosan, egy próbát megér. Mottója az, hogy egy szebb élet reményében ismerkedik. 

7. A csúnyák 

Ízlések és pofonok, de vannak a kifejezetten csúnya férfiak. Persze mindenki szép valakinek, de mivel ennyi idős korukra már ők is tudják magukról, hogy csúnyák, erősen kompenzálnak másban. Előnyük, hogy a tenyerükön hordoznak és megbecsülnek, mert tudják, hogy évtizedenként egyszer van kapásuk. Általában kedvesen, szerényen és visszafogottan mosolyognak, térdig érő nadrágot és valamelyik együttes pólóját viselik a profilképükön. A mottójuk az, hogy biztos egzisztenciával rendelkeznek és hogy nem minden a külső. 

8. A félelmetes fogúak 

A csúnyák egy külön kategóriája a félelmetes fogúak kategória jelöltjei. Ők azok, akiknek a fogaik jobb esetben csak a szénakazal minden irányába állnak, rosszabb esetben a szivárvány minden színében is játszanak. Számomra alapvetően elképzelhetetlen egy félelmetes fogú férfi közelebbi megismerése, és uraim, abban biztos vagyok, hogy ezzel nem vagyok egyedül. Ápolják a fogaikat, mert nem hogy párkapcsolatot, de még egyéjszakás kalandot sem fognak találni. 

9. Az igénytelenek 

Ők azok, akik nem csúnyák, nem is félelmetes fogúak, mégis az ember lánya -ha igényes- elképzelni sem tudja, hogy leálljon velük komolyabban. Ha az adott férfi nagyon vonzó, max egy kufirc beleférhet, de az is aggályos, mivel az igénytelenségük alapvető higiéniai kérdéseket vet fel, így inkább balra húzzák őket. Általában öltönyben pózolnak, de vagy a zoknijuk, vagy az ingük színe nem illik hozzá, vagy totál gyűrött inget viselnek. Ennél rosszabb már csak az, amikor a koszos-fűzős cipőjük is látszik. 

10. A pucérak 

Természetesen nem maradhatnak ki a felsorolásból a félmeztelen adoniszok sem. Ők azok, akiket ugyan senki nem kért rá, mégis profilképnek a pucér felsőtestüket rakják ki, vagy rosszabb esetben egy kisgatyában a tükör előtt pózóló szelfivel indítanak. Uraim! Egyetlen egy felvetés. Maguk, akik ezt csinálják, tényleg azt gondolják, hogy bárkit is érdekel, hogyan néznek ki egy szál kisgatyában? Millió ilyet látunk plakátokon, vagy strandokon, és nyugodtan higgyék el, hogy azok a nők, akik csak kufircot keresnek sem a gatyájukat nézik elsőre, hanem sokkal inkább az ábrázatukat, és azt, hogy az mennyire lehet visszataszító az orgazmusuk pillanatában. 

88c2b35b23082654e451834ac902ac4f.png

11. A látens ratyik 

Egyik kedvenc kategóriám ez, ugyanis a kisgatyás pucérkodók között számos olyat is láttam, ahol bár a profilon nem jelezte az illető, hogy férfiakkal is ismerkedne, mégis a fotói beállításával azt az érzetet kelti, hogy egy másik férfi ölelésére vágyik. Az is lehet, hogy csak érzéki akart lenni, de túltolta. Mindenesetre én személy szerint nem szeretnék olyan férfival közelebbi kontaktusba kerülni, aki beenged egy másik brét a púzójába. Általában valami cuki kis bizsu nyakláncuk és medáljuk is van és a mottójuk az, hogy ismerj meg, ne ítélj elsőre. 

12. A félrekúrók

A másik kedvenc kategóriám azokról szól, akik nem függetlenként alkalmi, vagy hosszútávú másodhegedűst keresnek. Az elvi kérdéseken túl nincs velük baj, és nyilván ők is megtalálják a piacukat. Általában egzotikus tájkép, vagy az óceán a profilképük, nincs saját fényképük, de elvárják, hogy jobbra húzd őket, hogy privátban küldhessenek neked fényképet. A mottójuk az, hogy kötöttségek nélküli játszadozást keresnek. 

13. Az augusztusban is télikabátosok

Vannak ők, akik a profilképükön télikabátban vannak így augusztus végén is. Na most, akaratlanul is arra gondol az ember, hogy vagy annyira telibeszarják az egészet, hogy március óta nem cseréltek profilképet, vagy pedig arra, hogy tavaly tél óta próbálkoznak itt társat találni sikertelenül. Segíthet a döntésben az arckifejezésük, ami általában életunt. Mottójuk az, hogy már ötször letörölték magukat és visszajöttek, de lesz, ami lesz, adnak egy utolsó esélyt arra, hogy megtalálják azt az egy nőt, aki nem lelkisérült. 

13+1. A 15 éve társkeresők 

A személyes kedvenceim azok a férfiak, akik most is ugyanúgy társat keresnek, mint sac per kábé tizenöt évvel ezelőtt, ráadásul ugyanazokkal a fotókkal. 

Remélem, nem hagytam ki senkit, ha mégis, hát írják meg.

A következő írásban a hölgyeket veszem górcső alá. 

Csók,

xLady 

 

Fotók: Nz news yahoo, Shutterstock 

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://aztakurvamindenit.blog.hu/api/trackback/id/tr3316188444
süti beállítások módosítása