Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Facebook

Azt a kurva mindenit!

Valahogy mindig így van ez. Mi hercegnők várjuk, hogy eljöjjön értünk a szőke hercegünk fehér lovon. A mesében, amikor a herceg megérkezik, megmenti a hercegnőt és élnek boldogan, míg meg nem halnak. Itt elsztorizgatom, hogy szerintem a meseírók valamit elhallgattak, mert valójában ez nem is így van. Kurvára nem.

2020.01.21. 20:45 Coset<3

Nem úgy volt

Uraim! Tegyék a szívükre a kezüket, csukják be a szemüket és úgy mondják ki azt, hogy nem bánják-szánják, hogy a kedves nejük úgy húsz kilóval több, mint anno, mielőtt megszülte maguknak életük értelmét. 

 

honesty-quotes.jpg

 

Borvirágos jó estét Kedveseim!

Nos, tudom, hogy már boldog-boldogtalan kötelességének érezte, hogy felszólaljon Update Norbi videójával kapcsolatban, és tudom, hogy már mindenkinek a hátán jön ki, de ha még öt percet szánnak bármire is a témában, hát ez legyen az. 

Sosem szerettem, sőt, emberileg megvetettem Norbit mióta csak tudni lehet róla, hogy egy rasszista gyökér. Nem tud szépen beszélni, próbál okosnak tűnni, de buta, mint a segg, keveri az idegenszavakat és még száz másik okot is fel lehet sorolni, amiért képtelenség szeretni őt. Szakmailag viszont el kell ismerni, hogy profi. Nem is az ugribugri fogyasztására gondolok, bár abban is szép sikereket ért el, hanem inkább arról beszélek, ahogyan a semmiből felépített egy milliárdos gigavállalkozást. Rosszindulattal lehetne azt mondani, hogy csak jókor volt jó helyen, vagy szerencséje volt, de akárhogy is szépítjük, akkor és abban látta meg a lehetőséget, amiben sokan mások nem. 

Na, szóval, lehet őt utálni sok mindenért, de a szakmai sikereit nem lehet elvitatni tőle. 

Az egyik és legfontosabb, amiért most én is írok az, hogy ismeretlenként is fáj látni azt a gyűlöletáradatot, amit most rázúdít a jó magyar nép. De hogy rá, az csak egy dolog. A felesége, és a gyerekei ugyanúgy célpontokká váltak és ez nagyon nem fair. 

Lehet valakire fújni, és lehet nem egyetérteni, de a család szent, azokat belevonni az alázásba aljas dolog. Szerintem. 

A másik mondandóm inkább az urakhoz szólna. Uraim! Tegyék szívükre a kezüket, csukják be a szemüket és úgy mondják ki azt, hogy nem bánják-szánják, hogy a kedves nejük húsz kilóval több, mint anno, mielőtt megszülte maguknak életük értelmét. 

 

maxresdefault-3.jpg

 

Norbi nem azt mondja, hogy a dagadt ember menjen és ássa el magát, hanem azt, hogy a túlsúly, ami hónapok, vagy évek alatt  felhalmozódott a szeretett és kívánatos nő testén meggátolja a férfit abban, hogy ugyanazt a vadmacskát lássa szeretett nőjében, mint előtte. Persze, tudjuk, ott van a szeretet, meg az, hogy soha el nem hagyná, meg mégiscsak szült neki egy gyereket, de sok nő ezzel takarózik, és ezzel próbálja elhárítani magáról a felelősséget. Tudom, mert én is ezt csináltam. 

Közben mélyen, magában reménykedik, hogy a férje nem lép félre, mert hát mégis mekkora szar alak lenne már, ha megtenné, miközben ő csak egy nemes feladat áldozata, aki akaratán kívül lett húsz, vagy harminc kilóval nehezebb. 

Hangsúlyozom, hogy a terhesség alapvetően hízással jár, nincs ebben semmi kivetnivaló és Norbi sem ezt mondta. Nem gondolom, hogy húsz kilós súlyokat kell emelgetni mondjuk kilenc hónapos terhesen, de pár hónappal a kisbaba érkezése után azért már érdemes néha néha tükörbe nézni és nem elfordítani a fejünket, amikor ott olyasvalaki néz vissza ránk, akitől még mi magunk is írtózunk.

Tudom, mert én is voltam ott, és legbelül azt kívántam, hogy bárcsak mihamarabb lefogynék vissza akkorára, mint azelőtt voltam, de arra sem volt a legtöbbször erőm, és időm, hogy normálisan hajat mossak, nemhogy arra, hogy fodrászhoz, kozmetikushoz, vagy edzeni járjak. 

Képzeljük magunkat a férfi helyébe, aki már alig várja, hogy megszülessen a baba, és minden apai feladattal járó szépség mellett azt is újra átélhesse, hogy milyen érzés úgy igazán, aggodalom nélkül megcsinálni a feleségét. Most képzeljük el, ha ez a férfi a legnagyobb szeretete és megértése ellenére is azzal szembesül, hogy a nő, akit választott kétszer akkora lett, mint előtte. Megért és vár, merthát a neje most szült, meg ott a pici baba. Aztán csak vár és vár, hogy ő is újra sorra kerüljön, de végül a gyerek mindig beelőzi, és ő ezt még csak zokon sem veheti, mert akkor máris egy érzéketlen és önző faszfej lesz. 

Aztán ugyanez a férfi már észreveszi a csinos kolléganőit, vagy egy-egy nőt az utcán, aztán előbb a pornóhoz nyúl titokban, majd egyszer csak azon veszi észre magát, hogy másik nővel flörtöl. Aztán egy darabig elhesegeti a kísértést, de közben legbelül meg alig várja, hogy újra találkozzon az új, titokzatos és szexi nővel, akivel csak játszadozik egy kicsit, merthát neki otthon felesége, meg családja van. 

sex-and-weight-loss.jpg

Aztán hazamegy a babapopsikrém-szagú lakásba, vesz egy forró zuhanyt, megvacsorázik, bedobja magát a laptopja elé, és vár, hogy a neje, a gyermeke anyja végre letegye a gyereket aludni, és egy kicsit hancúrozzon vele. Aztán általában mire anya leteszi a gyereket aludni, addigra már zuhanyozni sincs ereje, nemhogy vadul pipázni egyet. 

Pedig pont ez lenne a mentőöv akkor, amikor a férj már más irányba kezdett nézelődni, mert előbb, vagy utóbb a nézelődésből tapogatózás is lesz.  És amellett, hogy a félrement férjünket minden tapintatlan szarnak beállítanánk, legbelül azért tudjuk, hogy valahol egy picit jogos volt. De ezt nem fogjuk kimondani, mert körülöttünk mindenki azt szajkózza, hogy a férj a szemétláda, mi pedig csak áldozatok vagyunk. 

Szóval nekem erről szólt Norbi mondandója, és bizony baromira igaza van, mert ez a hosszú litánia lerövidítve úgy néz ki, hogy a feleség meghízik, a férj meg nem kívánja, nincs szex, a férfi félrelép, a nej megtudja, és végül elválnak. Pont. 

És ez természetesen oda-vissza a férfiakra is vonatkozik. Csak persze terhesség nélkül. 

Csók,

xLady

 

Foto kredit Coca Cola

komment

Címkék: terhesség szülés norbi hízás megcsalás


A bejegyzés trackback címe:

https://aztakurvamindenit.blog.hu/api/trackback/id/tr10015419894

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása