Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Facebook

Azt a kurva mindenit!

Valahogy mindig így van ez. Mi hercegnők várjuk, hogy eljöjjön értünk a szőke hercegünk fehér lovon. A mesében, amikor a herceg megérkezik, megmenti a hercegnőt és élnek boldogan, míg meg nem halnak. Itt elsztorizgatom, hogy szerintem a meseírók valamit elhallgattak, mert valójában ez nem is így van. Kurvára nem.

2014.04.21. 10:44 Coset<3

Az a baj

És otthon a kedvesükkel nem integrálni szeretnének, meg azon versenyezni a nejükkel, hogy melyikük okosabb, hanem pusztán arra vágynak, hogy legyen egy családi háttér, egy meleg otthon, amit egy férfi számára csak és kizárólag egy nő képes biztosítani.

chris2.jpg

Reggeli tojással a kezemben Velvetet olvasgatok, és sorra pörgetem a -miért nem találok magamnak társat, pedig szép és okos vagyok- féle fröcsögéseket, és vádaskodást férfiaktól és nőktől egyaránt. 

Van, aki azt írja, hogy az a baj, hogy nőként három diplomája van, meg amúgy is 90-60-90, van, aki azt írja, hogy az a  baj, hogy algoritmusokban gondolkodik, és mellesleg 175 magas, szőke és nagycsöcsű bombázó, és van, aki azt írja, hogy az a baj, hogy három diploma, meg négy nyelvvizsga mellett még deltája is van, annyit gyúr a teremben. 

De senki nincs, aki azt írná, hogy szerinte azért van egyedül, mert egy egoista faszkalap, aki azt hiszi, őt űberelni esélytelen, meg senki nincs, aki azt írná, hogy szeret edzeni, de főzni még inkább. 

Nem azt mondom, hogy az asszonynak csakis a konyhában legyen szava, de azért hölgyeim, lássuk már be, hogy az alapvető családmodell arról szól, hogy mi elsősorban háztartást vezetünk, nem pedig egy gigaválallalot. Miért nem ír senki arról, hogy a testén, meg a diplomáin kívül mit tud beleadni egy kapcsolatba, és mit adna a másiknak azon felül, hogy szellemi -ki az okosabb- csatákat vívjon vele, meg hogy vizuális élményt nyújtson a másiknak? 

Tény, hogy egy okos és határozott nőnek sokkal nehezebb társat találnia, mert a faszik félnek tőle, de azért azt sem kell elhinni, hogy az összes szingli kisasszony azért szingli, mert a szépségétől és az eszétől rettegnek a férfiak. Már csak azért sem, mert a férfiaknak kell a kihívás, így amelyik hölgyet beetették ezzel a dumával, az inkább nézzen tükörbe, és ha ott mindent rendben talál, akkor gondolkozzon el magában, hogy mi lehet az a borzasztó tulajdonsága, ami miatt úgy taszítja a férfiakat, mint két mágnes ugyanazon pólusa. 

Ahogy mi, nők férfira vágyunk, úgy a férfiak is nőre. És otthon a kedvesükkel nem integrálni szeretnének, meg azon versenyezni a nejükkel, hogy melyikük okosabb, vagy látott már többet a világból, hanem pusztán arra vágynak, hogy legyen egy családi háttér, egy meleg otthon, amit egy férfi számára csak és kizárólag egy nő képes biztosítani.

És uraim, maguk se higgyék azt, hogy egy kurva nagy deltás háttól, meg egy BMW-től összepisiljük magunkat mi is, akik nem kirakati, hanem tartalmi kapcsolatra vágyunk. Mert a tanult nők általában azért pontosan tisztában vannak azzal, hogy mit jelent keményen dolgozni, hogy mit jelent ősszerakni egy BMW-re valót, és nem arra vágynak, hogy kussban csodálják a délceg mellizmaikat, miközben betérdelve maguk elé a farkukon csüngenek.

Az a baj, hogy valamiért magát mindenki átlagon felülinek titulálja, aki nem áll ám szóba akárkivel, pedig ha jól magunkba nezünk,  bizonyára mindannyian emlékszünk még arra, hogy mivel basztattak minket az általános iskola alsó osztályában. Bizonyára még mindig ott van az a nagy orr, az a szeplő, az a szemüveg, vagy az a túlsúly, úgyhogy értem én, hogy fontos a pozitív énkép, de manapság ez azt jelenti, hogy mindenki sokkal többre értékeli magát, mint amennyit valójában ér. 

image_8.jpg

Ezer és egy tanult nő van, aki nem tesped bele a csokikba, és igenis figyel a külsejére. Ezer meg egy értelmes, és jóképű faszi szaladgál odakinn. A kérdés inkább az, hogy a diplomás, szőke-nagycsöcsű harminc évesen össze tud-e dobni egy reggeli rántottát, vagy inkább azt mondja, én rendelek, mert megtehetem. Meg az is a kérdés, hogy a nagyon menő, jóképű és gazdag jogász faszi hajlandó-e megpumpálni az eldugult wc-t, vagy inkább azt mondja, szerelőt hívok, mert megtehetem. 

Pedig ha megfogott a külső, megtartani már csak a belső fog, és jobb, ha mindenki tudomásul veszi, hogy idővel a külső szépség megfoszlik, és nem marad más, csak a belső. Nagyon bölcs gondolat, tudom. 

És mondjuk őt év házasság után baromira nem mindegy, hogy az asszony még mindig nem tud egy rántottát se csinálni, vagy az, hogy az ember azt sem tudja, hol kell a villanyórát visszakapcsolni. 

Elbaszott egy világ ez, az egyszer biztos, és szerintem sokkal jobb lenne, ha a sok diploma, meg nyelvvizsga után mindenki megtapsolná magát most utoljára, és elkezdene azon gondolkodni, hogy mitől lesz valójában szerethető nő, vagy férfi. 

Helyes önertékelés, kedveseim, és menni fog.

Csók,

xLady

*kommentelni a fészbukon lehet*

Szólj hozzá!

Címkék: férfi dilemma fejlődés szingli tanács házasság feleség házastárs randik Férfi


A bejegyzés trackback címe:

https://aztakurvamindenit.blog.hu/api/trackback/id/tr146057886
süti beállítások módosítása