Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Facebook

Azt a kurva mindenit!

Valahogy mindig így van ez. Mi hercegnők várjuk, hogy eljöjjön értünk a szőke hercegünk fehér lovon. A mesében, amikor a herceg megérkezik, megmenti a hercegnőt és élnek boldogan, míg meg nem halnak. Itt elsztorizgatom, hogy szerintem a meseírók valamit elhallgattak, mert valójában ez nem is így van. Kurvára nem.

2013.12.08. 11:44 Coset<3

Párnacsata

Sok férfi utálja az elutasítást, ezt nézzétek el, hiszen nekünk is van lelkünk.

párna.jpg

Rengeteg levél érkezett Petra és István virtuális párnacsatájára, amiben azt fejtegettük, hogy vajon hol vannak a jó faszik, és hogy mi fiatal, szingli pinák miért nem találjuk őket. Petra megírta, hogy bár fiatal, sikeres és még szexi is, mégsem találja élete párját. Aztán jött István, az alfahím, aki meg azt írta meg, hogy szerinte mi a baj.

Kapott mindkét fél hideget és meleget is, alant jön egy válogatás abból, miként vélekednek a fiatal férfiak és nők egymásról. Hogy felemelő-e? Nem.

Többen is úgy gondolták, hogy Petra magas lovon ül, és illene róla leszállnia. Csaba például ezt írja Petra soraira:

Nem is értem, miért nem jön ki Petra a lányokkal és miért csak fiú barátai vannak. De az biztos, hogy nem azért, mert annyira jó csaj, hogy mindenki irigy rá. Mert az könnyen meglehet, hogy tényleg egy oltári jó nő, de a barátok nem a külsőnk miatt születnek.

Csaba még azt is mondja, hogy lehet, hogy egy hím soviniszta pöcs, de szerinte Petra egy fapicsa, aki nem véletlenül van ebben az állapotban. Azt javasolja neki, hogy ereszkedjen lejjebb egy kicsit és legyen nyitott minden lehetőségre. Egyébként meg megpróbálhatná a fizetős párkeresőket is, amin valószínűleg nagyobb eséllyel találhat az elképzeléseinek megfelelő jelöltet.

Jani is Petrára reflektált és ezt írta:

Manapság sok férfitársam nem kezdeményez, ha nem kap egyértelmű visszajelzést, tehát tessék szemkontaktust teremteni, sőt egy diszkrét intés, mosoly is segíthet, hogy egyértelmű legyen számára, ha odamegy, nem lesz elküldve. Sok férfi utálja az elutasítást, ezt nézzétek el, hiszen nekünk is van lelkünk. Ha viszont az egyértelmű jelzésre sem jön oda, akkor az a srác reménytelen. Egyébként meg férfiak esetén, aki nagyon jól néz ki és három x-en túl is szingli, az általában ezen már nem is óhajt változtatni, csak dugni akar.

 

time.jpg

Aztán megérkezett Gergő, aki teljesen kikelt magából a sorok olvasása után. Gergő azon háborgott, hogy mi a lófaszt akarunk mi, és úgy mégis mit képzelünk magunkról. Azt feszegeti, hogy pár kúrás után a segg és a mell bizony már nagyon kevés és hogy mi egyebet tudunk mi nyújtani annak a faszinak, akire vágyunk?

Gergő azt mondja, hogy előjáróban, már az elején leszögezi, hogy nem csak jóképű és férfias, hanem még alfahím is. Ettől függetlenül viszont nem meleg, úgyhogy hibás az elméletünk. Azt mondja, attól, hogy egy férfi egyedül van hosszabb ideig, még nem biztos, hogy defektes, hanem valószínűleg havonta mást dug, és valószínűleg pont azért van egyedül, mert az idióta nők ráhúzzák az előítéleteiket, és azt hiszik, baj van vele. Pedig valójában csak elvesztette a nőt az életéből, amiből még nem jött helyre, és fájdalmában kúrogat hetente más nőt.

Azt is mondja, hogy nem egyszer úgy megy el mellette egy nőstény, hogy az orrába esik az eső, és még a fejét is elfordítja tőle. Pedig Gergő a nőjét a szexben ha kell, falra keni, megdugja a konyhapulton, vagy a szoba padlóján, persze csak ha ezt kihozza belőle a nő. Aztán meg azt kérdezi, hogy miért is vagyunk mi szinglik, ha annyira jó csajok vagyunk? Majd Gergő meg is válaszolja a saját kérdését: egy szingli, szexi, humoros, harmincas nő nem véletlenül szingli.

Elgondolkodom, és belátom, hogy van ebben valami.

A sok alázás után nézzünk egyet a másik oldalról is. Timi ezt írta:

Mikor nem volt párkapcsolatom szingliként vágytam vad és forró éjszakákra. Száznál biztosan több randim volt már jobbnál jobb, fullosabbnál-fullosabb pasikkal, de én nem tudom egyből odaadni magam. És nem, nem vagyok prűd kurva, szeretem a vad és mocskos szexet, csak kapcsolat nélkül nem megy.

Sok nő abszolút nem értékeli még annyira sem magát, hogy ne loholjon egy farok után se. Elszomorító, ahogy a férfiak vélekednek a nőkről, eltűnt az udvariasság. A nők panaszkodnak, hogy minden férfi egy farok és csak dugni akar. De Jézusom, ha mást nem tudnak nyújtani??? A 19-ik században pszichológusuk alátámasztottak, hogy a legegyszerűbb dolog, amit egy férfinak tud adni egy nő, az a szex. Az a nő, aki olcsó prédának tekinti magát, ne sírjon, hogy nem talál magának társat.

Nem kéne a pasinak leborulnia a lábaink elé, hogy egyáltalán beszívhatják azt a szénmonoxidot, amit mi kifújunk? És még te mész át hozzá? Jöjjön érted ő, vagy hívasson taxit, vagy hintót.

A hintó és a szénmonoxid rész mondanivalója, tartalmi jelentősége az , hogy csak igazi nő vágyjon igazi férfira. Az igazi nőnek van méltósága? Tiszteli magát? Hagyja, hogy a férfi udvaroljon? Van tartása? Igen.

 

timi.jpg

No, itt már kezdtem összezavarodni, de szerencsére megérkezett Tibi, aki kiegyenlítette a mérleget.

Tibi azt mondja:

Nem hiszem, hogy igaza van Istvánnak, az alfának. Szerintem bármely életkorban a személyiséget szereted meg, de kidobhatod a hóra, ha nem kívánod a testét. Hány és hány online kapcsolat ment így tönkre, mert a felek találkoztak és jól kiderült, hogy nem olyan színű, nem arra fésüli és különben is csak mekkora, a szagáról meg ne is beszéljünk. Bárki személyiségét szeretheted, de a szerelemhez kell az a fránya szex is, szerelemnek legalábbis én valami ilyesmit hívok. Kedves, rendes, jóravaló pasit lehet találni, macsóállatot is lehet találni, tutyimutyit meg pláne, de olyat, ahol a szex is pont jó, meg a lelke is rendben van, meg még engem is akar, igencsak nehéz találni. És ez nem választás és döntés kérdése. Ez egész egyszerűen ilyen.

És akkor zárásként álljon itt a már beharangozott társkereső Lilla, aki az eseményeken felbuzdulva úgy gondolja, még mindig szívesen ismerkedne:

Egyébként kihasználnám az újonnan indult társkereső rovatodat, ha lehet. Rólam annyit, hogy 31 éves leszek, négy hónapja vagyok pár nélkül, egyedül élek, szuper munkám van, sokat sportolok, szeretek utazni, kirándulni, moziba, színházba menni és úgy általában az élet jó dolgait élvezni. Elégedett vagyok az életemmel, nem keresek mindenáron valakit. Persze frankó érzés néha a szabadság, de egy normális, határozott férfinak nagyon örülnék! Amúgy mások által helyesnek mondott lány vagyok, általában nem szokott gondom lenni az ismerkedéssel, csak mostanában a munkahely-edzőterem környékén élem az életem, a netes társkeresőről pedig egy hónap után töröltem magam és valahogy nincs kedvem visszamenni.

Uraim, ha vágyat éreznek arra, hogy közelebbről is megismerjék Lillát, kérem, jelezzék nekem, és én becsszóra továbbítom.

És összességében kedveseim, azt hiszem, előrébb nem léptünk, bár tanulságként levonhatjuk azt, hogy illik leszállni a magas lóról, és egyenlő társként kezelni a potenciális, levadászandó hölgyet, vagy urat. Én meg még annyit tennék hozzá, hogy ne legyenek egóba szorult fapinák és faszkalapok, ne akarjanak játszmázni, hanem tessék őszintén és tisztelettel indítani egy friss kapcsolat hajnalán. Máskülönben az egész szart se ér.

Ha másképp gondolják, írják meg nekem!

Csók,

xLady

***Kommentelnél? Gyere a fészbukra, a leveleket is ott posztolom.***

 

komment

Címkék: vélemény randi szingli


A bejegyzés trackback címe:

https://aztakurvamindenit.blog.hu/api/trackback/id/tr765681286
süti beállítások módosítása