Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Facebook

2013.02.08. 19:14 Coset<3

Szex a fedélzeten

Bemutatkozunk -szigorúan magázódva-, gépre szállunk, elfoglaljuk a kis helyeinket, majd egy órával később baszunk egy oltárit a repülőgép toalettjében. 

sex-airplane.jpg

Társkereső kalandjaim folytatódnak, és én továbbra is lázasan keresem az igazit. Na jó, igazából először csak egy jó faszit, akire zizzenek és aki rendbe rakhatna végre. Van most egy újonc, harmincas faszi, nem rossz. Ő még nem sejt semmit. Mármint ezt a blogot és a kis vágyaimat. Csak a képeimet ismeri. Most az jutott eszembe, hogy milyen sokan szeretnék ismerni a képeimet azok közül, akik engem olvasnak. Az lenne a legtutibb, ha valamelyik társkeresőn rám mozdulna valaki, aki elküldené linkben a blogomat és azt mondaná: ilyen nőt akarok! Faramuci egy helyzet ez. Szóval a harmincassal lehet, hogy találkozom, de lehet, hogy nem. Meglátjuk. 

De most nem ezért írok. Hanem azért, mert a millió kedves levél közül volt egy pár, amelyik külön megért volna egy misét, volt egy pár, amelyiken jót nevettem, és volt egy pár, amelyik felkeltette az érdeklődésemet. Köztük volt ez  is. Mármint Tamásé. A stílus nagyon rendben, érezhetően úriember, aki tulajdonképpen olyan nemes szavakkal körülburkolva írja le, hogy szívesen megbaszna, amilyenekre nehéz nemet mondani. Levelezünk a szexről, semmi másért, csakis a stílusért. És magáz. Felemelő érzés valakivel úgy beszélgetni a baszásról, hogy Tamás, Ön most akkor engem szívesen megbaszna? Ugye, milyen egyedi? Sosem gondoltam volna. Szóval trécselünk a blog robbanása óta. Aztán levelet levél követ, megmozdul a kis barométerem és egyre kíváncsibb leszek. Kérek fényképet. Megkapom és igen. Azt mondom, rá bizony zizzennék szívesen. És igen, szeretném, ha azt mondhatnám Tamásnak, hogy kérem, legyen szíves sietni, mert már nagyon rajtam van a baszhatnék. Szóval a fénykép rendben van, a huncut levelek szintúgy. Érzem, hogy ez a faszi lesz az, aki meg fog végre dugni. Aztán kiderül, Tamással hasonló területen dolgozunk, csak ő kicsit magasabb szinteken műveli az ipart, mint én. Hasonló foglalatosságokat találunk fölös szabadidőnk eltöltésére, hason szenvedélyeknek hódolunk és az is kiderül, hogy pont úgy szeret baszni, ahogy én szeretek baszva lenni. Ez már valami. Gondoltam. 

Aztán a napok telnek, majd Tamás finoman tájékoztat arról, hogy hamarosan üzleti útra indul Monaco-ba. Meglepetésként ér. Monaco-ba vágyom egy ideje. Ugyebár. 

Majd fogja és meginvitál. 

Hezitálok, mert nem hiszem el, hogy komolyan gondolja. De bebizonyítja, hogy tényleg. Megbeszéljük, hogy a reptéren fogunk találkozni először. Bemutatkozunk -szigorúan magázódva- gépre szállunk, elfoglaljuk a kis helyeinket, majd egy órával később baszunk egy oltárit a repülőgép toalettjében. 

Izgalmas lesz.

És az is izgalmas, hogy elmesélem neki, hogyan puncizom. Mármint magamon.  Mióta levetkőztem prűdségemet, nehezen jövök zavarba, de azért ez még nekem is új. Főleg az arcomat vállalva, mert bizony Tamás látta a képeimet és ha még meg is fog dugni, remélhetőleg, véglegesen sikerül eloszlatnom azt a kételyt, hogy ezeket a sorokat egy férfi írja.

Jut eszembe! Egyik olvasóm írta, hogy egy volt nője azzal szórakoztatta, hogy telefonon végighallgattatta vele ahogyan maszturbál, majd elélvez. Ezt én is ki fogom próbálni. 

Csak egy helyen hibádzik a történet.  Még pár hét van az indulásig. Addig vagy levakarom a falat, vagy rárepülök a harmincas újoncra, vagy beiratkozom egy jógatanfolyamra. 

Csók,

xLady

Ribanc vagyok? Igazam van? Másképp látod? Írd meg nekem az xlady85@gmail.com-ra!

Kövess a Facebook-on is! https://www.facebook.com/pages/Aztakurvamindenitbloghu/500199580021132?fref=ts

Címkék: szex repülő baszás találkozás első randi


Tetszett a bejegyzés? Kövesd a blogot!

blog.hu